Σπουδάζω Με Υποτροφία

Τρείς φοιτητές θα κάνουν το μεταπτυχιακό τους και ένας θα ξεκινήσει τις προπτυχιακές στους σπουδές φέτος ΔΩΡΕΑΝ μέσω του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών .

Η Equal Society  στο πλαίσιο των δράσεών της για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, πρόκειται να υλοποιήσει σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία».

Αντικείμενο της δράσης, είναι η παροχή ΔΩΡΕΑΝ υποτροφιών, πλήρους διάρκειας, σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, σε νέους και νέες, που τοποθετούνται ανάμεσα στις ευάλωτες οικονομικά κοινωνικές ομάδες και λόγω της οικονομικής τους δυσπραγίας, αδυνατούν να προχωρήσουν στις σπουδές τους.

Ta μεταπτυχιακά προγράμματα

βρίσκονται στη διάθεση όλων των υποψήφιων σπουδαστών που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν έναν από τους παραπάνω κλάδους. Κινητοποιηθείτε και δηλώστε συμμετοχή διεκδικώντας το δικαίωμα στην ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα παραπάνω μεταπτυχιακά προγράμματα καλέστε στα κεντρικά γραφεία της Equal Society- Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών στο τηλέφωνο             211-7051841       ή ενημερωθείτε μέσω το διαδικτυακού τόπου www.equalsociety.gr

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, της  Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s