ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

banner σπουδαζω με υποτροφιαΔίχως διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς, τα παιδιά πολύτεκνων ή τρίτεκνων και γενικά των ευπαθών ομάδων, θα λάβουν κατά το τρέχον έτος, ίσες ευκαιρίες και στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» του Οργανισμού μας, ζει εδώ και τρία χρόνια. Πανελλαδικά η δράση αυτή διακρίνεται για τη δυνατότητα που δίνει σε μαθητές από φτωχές οικογένειες να σπουδάσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ως μια νησίδα ποιότητας βραβεύτηκε και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως αποτελεί την απόλυτη κοινωνική παροχή αυτή τη στιγμή στο χώρο της εκπαίδευσης. Μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δημόσια και ιδιωτικά, υπό τη σκέπη της Equal Society, προσφέρουν δωρεάν σπουδές σε μεταπτυχιακό και προπτυχιακό επίπεδο σε νέους και νέες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους πορεία.

Ο Οργανισμός επέκτεινε το πρόγραμμα και στις ξένες γλώσσες. Παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών έχουν την ευκαιρία της δωρεάν εκμάθησης ξένων γλωσσών. Σε συνεργασία με τα ξενόγλωσσα φροντιστήρια, τα οικονομικά εμπόδια στην εκπαίδευση των παιδιών «γκρεμίζονται». Έχουν τη δυνατότητα να μάθουν μια ξένη γλώσσα (αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ισπανικής και ιταλικής) χωρίς να επιβαρύνεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός και παράλληλα να λάβουν μια δεξιότητα απαραίτητη για την μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Υποτροφίες στις ξένες γλώσσες στη Λευκάδα

Υποτροφίες στις ξένες γλώσσες στη Κέρκυρα

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s